Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
2016-01-22

Fakültemizde Akademik Kurul Yapıldı



 

Fakültemizin 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı 21 Ocak 2016 Perşembe günü fakültemiz toplantı odasında gerçekleştirildi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aslı KORKUT’un yönettiği toplantıya Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Murat ÖZYAVUZ ve Doç. Dr. Tuğba KİPER, Mimarlık Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gökçe ÖZDAMAR,  Resim Bölümü Başkanı Prof. Melihat TÜZÜN, Sinema-Televizyon Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Arif YILDIRIM ile fakültemizin tüm akademik personeli katıldı.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aslı KORKUT, sunum eşliğinde hazırlamış olduğu konuşmasında; fakültemizdeki eğitim-öğretim faaliyetleri, stratejik amaçlar ve bu amaçlara yönelik hedefler, bilimsel ve sanatsal etkinlikler, projeler ile fakültenin özdeğerlendirmesine ilişkin bilgiler aktardı. Dekan KORKUT, oldukça verimli bir dönemin birlik ve beraberlik içinde geçirilmesinde emeği geçen fakültenin tüm akademik ve idari personeline teşekkür ederek konuşmasını tamamladı. Bu konuşmanın ardından,  bölüm başkanlarıile öğretim üyeleri ve yardımcıları söz alarak çeşitli konulardaki görüş, beklenti ve dileklerini ilettiler.

Sohbet havasında geçen konuşmaların ardından, Fakültemiz Akademik Genel Kurul Toplantısı katılımcıların iyi dilek ve temennileri ile sona erdi.