2015-04-06

FAKÜLTEMİZDE DOÇENTLİK SÖZLÜ SINAVI YAPILDI

Mimarlık, Planlama, Tasarım Temel Alanı Doçentlik Sözlü Sınavı; Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı’nda 03 Nisan 2015 Cuma günü  saat 10:00 da yapıldı.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Aslı KORKUT,

Bozok Üniversitesi Mühendislik - Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Güzin DEMİRKAN TÜREL,

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Adnan UZUN,

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Sibel MANSUROĞLU ve

Atatürk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Fahris KARAHAN’ın jüri üyesi olarak görev yaptıkları sözlü sınav sonucunda;

Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hilal TURGUT  “Başarılı” bulundu ve kendisine jüri tarafından bir seremoni ile Doçent cübbesi giydirildi.

Fakültemizde ilk kez yapılan Doçentlik Sözlü Sınavı’nda başarı göstererek 03 Nisan 2015 tarihinden itibaren Doçent unvanını kullanmaya hak kazanan Doç. Dr. Hilal TURGUT’u kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

DEKANLIK