2014-10-13

DÜNYA MİMARLIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ SERGİSİ

Fakültemiz Mimarlık Bölümü, Dünya Mimarlık Günü nedeniyle, 10 Ekim 2014 Cuma günü bir sergi düzenledi.

Fakültemiz girişi, fuaye alanında düzenlenen sergide, Mimarlık Bölümü 1. sınıf öğrencilerinin 2013-2014 akademik döneminde hazırlamış oldukları çalışmalar sergilendi.

Tekirdağ Mimarlar Odası Başkanı Gökhan TANRIÖVER ile mimarlardan Nilgün MARMARA, Ayşegül Adalı FİLİZ, Erkin KADAM, F. Berrin TANRIÖVER, Okan TUNCER’in de katıldığı etkinlikte, Dünya Mimarlar Günü nedeniyle, öncelikle fakültemiz toplantı salonunda toplanılarak meslek disiplinine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Daha sonra Mimarlık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gökçe ÖZDAMAR ve Yrd. Doç. Dr. Meltem ÖZÇAKI’nın eşliğinde sergi gezilerek çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Fakültemiz Dekanlığı olarak Mimarlık Bölümü akademisyenleri ile geleceğin mimarları öğrencilerimizin Dünya Mimarlar Günü’nü kutluyoruz.