2018-10-05

Fakültemizde Oryantasyon Programı Düzenlendi

Üniversitemiz tarafından düzenlenen oryantasyon programları kapsamında 02 Ekim 2018 tarihinde saat 11.00’de Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda fakültemiz oryantasyon programı düzenlendi. Program Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı ve Resim Bölümlerinin 1. sınıf öğrencileri ve öğretim üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Programda Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ fakültenin akademik ve idari yapısı ve işleyişi, üniversitedeki kurslar ve topluluklar ile kampus ve şehir yaşamı hakkında, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Tuğba KİPER ise öğrenci bursları hakkında bilgi verdi. Oryantasyon programına Resim Bölümü Bölüm Başkanı ve Mimarlık Bölümü Bölüm Başkanının da katılımı ile karşılıklı görüş alışverişi yapıldı. Öğrencilerin de soru/cevap şeklinde katılımları ile program sona erdi.