2016-08-12

25. Uluslararası Sanat Sempozyumu ve Çalıştayına Katılım (XXV. International Art Colony Vonyarcvashegy)

Fakültemiz Resim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Cevat Atalay, 25. si düzenlenen, Uluslararası  Macaristan, Vonyarcvashegy Sanat Sempozyumuna davetli olarak katıldı.

Macaristan’ nın Vonyarcvashegy Beldesinde, Prof. Dr. Julianna Illes Major’un Küratörlüğünde Vonyarcvashegy Belediye Başkanı himayesindeTürkiye, Sırbistan, Macaristan, Azerbaycan ve Hindistan’dan sanatçılarla“Balaton” Temalı, Uluslararası Resim Sempozyumuna katılan Atalay, Sempozyum sırasında katılımcı sanatçı ve sanatseverlere "Mail art", hakkında bilgi vererek, tekniği ve uygulamalarını açıklayan bir çalıştay (work shop) gerçekleştirdi.