Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
2017-05-31

Fakültemizin 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni



 

Üniversitemiz stadyumunda coşkuyla kutlanan 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreninin ardından, Fakültemizden mezun olan öğrenciler için ayrı bir tören düzenlendi. Törene; Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aslı KORKUT, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Murat ÖZYAVUZ ve Doç. Dr. Tuğba KİPER, Mimarlık Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Meltem ÖZÇAKI ile Mimarlık ve Peyzaj Mimarlığı bölümlerinin tüm öğretim elemanları ve mezun öğrencilerimiz katıldı.

Törende, Fakültemizde dereceye giren öğrencilerden; 1. Seçil AKDERE, 2. Rumeysa ÇETİN ve 3. olan İlayda KAPLAN‘a Dekan Prof. Dr. Aslı KORKUT tarafından başarı belgeleri ve armağanları takdim edildi.  Fakültemizde ilk üç dereceyi paylaşan öğrenciler aynı zamanda Mimarlık Bölümü öğrencileri olduğundan, bölüm belgeleri ve armağanları Mimarlık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Meltem ÖZÇAKI tarafından verildi. Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nde dereceye giren öğrencilere de başarı belgeleri ve armağanları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aslı KORKUT, Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Tuğba KİPER ve Bölüm öğretim üyesi Doç. Dr. Rüya YILMAZ tarafından verildi. Bu yıl ilk mezunlarını veren Mimarlık Bölümü ile 5. dönem mezunlarını veren Peyzaj Mimarlığı Bölümü mezunları da bölüm öğretim elemanlarından ayrı ayrı diplomalarını aldı.

Tören, öğrencilerin bölüm öğretim elemanları, arkadaşları ve aileleri ile toplu fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

Mezun olan tüm öğrencilerimizi tekrar içtenlikle kutluyor; hayat yolunda esenlikler, başarılar ve mutluluklar diliyoruz.

 

Üniversitemiz stadyumundaki törenden görüntüler

          

 

Fakültemiz bünyesinde yapılan törenden görüntüler

  

Fakültemizden mezun olan öğrencilerimiz, öğretim elemanları ve aileleri

 

Fakültemizde dereceye giren öğrencilerimiz

 

Mimarlık Bölümü’nde dereceye giren öğrencilerimiz

 

  

  

Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nde dereceye giren öğrencilerimiz

 

  

  

  

Peyzaj Mimarlığı Bölümü 5. Dönem mezunları 

 

  

  

  

Mimarlık Bölümü ilk mezunlarınları