2017-01-09

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurulu Toplandı

Fakültemizin 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK'in katılımlarıyla 6 Ocak 2017 Cuma günü fakültemiz toplantı odasında gerçekleştirildi. Dekanımız Prof. Dr. Aslı KORKUT’un yönettiği toplantıya Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Murat ÖZYAVUZ ve Doç. Dr. Tuğba KİPER, Resim Bölümü Başkanı Prof. Melihat TÜZÜN, Mimarlık Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Meltem ÖZÇAKI ile fakültemizin tüm akademik personeli katıldı.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aslı KORKUT, sunum eşliğinde hazırlamış olduğu konuşmasında; fakültemizdeki eğitim-öğretim faaliyetleri, stratejik amaçlar ve bu amaçlara yönelik hedefler, bilimsel ve sanatsal etkinlikler, projeler ile fakültenin özdeğerlendirmesine ilişkin bilgiler aktardı. Dekan KORKUT, oldukça verimli bir dönemin birlik ve beraberlik içinde geçirilmesinde emeği geçen fakültenin tüm akademik ve idari personeline teşekkür ederek konuşmasını tamamladı. Bu konuşmanın ardından, Rektör Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK ile Dekanımız, bölüm başkanları ve diğer öğretim üyelerimizin talepleri ve dersliklerimizdeki eksiklikler hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Sohbet havasında geçen konuşmaların ardından, Fakültemiz Akademik Genel Kurul Toplantısı Rektörümüz, Dekanımız ve katılımcıların iyi dilek ve temennileri ile sona erdi.