2014-06-23

2013-2014 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Fakültemizde Coşkuyla Kutlandı

Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi 2013-2014 Yılı Akademik Mezuniyet Töreni, Üniversitemiz Piramit Salonunda gerçekleştirilen törenle kutlandı.

Fakültemiz Mezuniyet Törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Soysal, Üniversite Yönetim Kurulu Üyelerimiz Prof. Dr. Turgut SAĞLAM ve Prof. Dr. Mehmet DEMİRCİ, Ziraat Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Murat TAŞAN, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Kayıhan Z. KORKUT, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katuldı.

Tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, Fakülte ve üniversite öğrenci temsilcisi Muhammet Mustafa ATEŞ'in konuşması ile devam etti. Daha sonra Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aslı B. KORKUT'un mezun öğrencilerimize iyi niyet temennilerinin ardından, rektörümüzün mezun öğrencilerine hitaben konuşması ile devam etti. Daha sonra Fakültemiz dereceye giren öğrencilerine hediyeleri takdim edilerek, mezun öğrencilerimize diplomaları verildi.

Tören, kep atma ve daha sonra çamlık alanda verilen ikramla son buldu.