2015-05-05

13 Mayıs Peyzaj Mimarlığı Günü Etkinliği

Fakültemiz Peyzaj Mimarlığı Bölümü tarafından her yıl kutlanan, 13 Mayıs “Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü” etkinlikleri çerçevesinde;

Anadolu Üniversitesi Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü Müdürü Peyzaj Mimarı Prof. Dr. Alper ÇABUK’un katılımları ile,

Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS/GIS) Gezegenimizi ve Geleceğimizi Tasarlıyor” konulu bir seminer, “Proje Sergisi” düzenlenecektir. Yine bu çerçevede, Üniversitemiz Türk Müziği Devlet Konservatuvarı öğretim elemanları tarafından da  mini bir konser verilecektir.

Seminer; 13 Mayıs 2015 Çarşamba günü saat 10 30 da, Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’ndayapılacak, sergi ve konser, fakülte girişinde gerçekleştirilecektir.

Tüm meslek disiplinlerini ilgilendiren bir konuda farkındalık yaratmayı amaçlayan bu seminer ve etkinliğe tüm öğretim elemanlarımız   ve öğrencilerimiz davetlidir.

Saygı ile duyurulur

DEKANLIK