Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi
2015-05-15

10 10 Uluslararası Karma Resim Sergisi NKÜ'de Açıldı



 

Süleymanpaşa Belediyesi ile Focus Europa Sanat Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen 10 + 10 Uluslararası Karma Resim Sergisinin ikinci etabı Üniversitemiz de düzenlendi. Fen Edebiyat Fakültesi Sergi Salonunda eserler sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Soysal, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Resim Bölüm Başkanı Prof. Melihat Tüzün’ün açılışını yaptığı törene, fakültemiz öğretim elemanları, Türk ve Alman ressamlar, projenin koordinatörü Mennan Yıldırım, Üniversitemizden birçok öğretim görevlisi ve öğrenci katıldı.

10+10 Uluslararası Süleymanpaşa Resim Sergisi’nde Türkiye’den M. Cevat Atalay, Raşit Altun, Ercan Ayçiçek, Ayhan Çetin, Burçin Erdi, Hakan Esmer, Erhan Lanpir, Dalila Özbay, Melihat Tüzün, Ceyhun Yaman, Mahpeyker Yönsel, Almanya’dan ise Fritz Föttinger, Barbel Kiessling, Horst Kiessling, Lutz Benno Kracke, Birgit Möller-Klimek, Antanas Obcarskas, Birgit Osten, Udo Rödel, Monika Stock ve Volker Wunderlich’in eserleri, Fen Edebiyat Fakültesi Sergi Salonun’da 22 Mayıs tarihine kadar gezilebilir.

KARMA RESİM SERGİSİ 22 MAYIS’A KADAR AÇIK KALACAK